Kindergarten Wolfartsweier idea & designed by TOMI UNGERER

This ingenious preschool is so adorable that it makes any work seem like play. Artist Tomi Ungerer and architect Ayla Suzan Yöndel designed it so that children enter through the cat’s mouth, where the classrooms and cafeteria are located, and exit into the backyard via a slippery dip for a tail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.